måndag 23 juli 2012

Söt rackare

Det är gott att ligga i "farmors" blomsterrabatt. Vi blir mer och mer vana vid att vi faktiskt är fem (sex med katten) i familjen nu. Milo är supergo och vi börjar hitta "rutiner" sakta men säkert. I slutet av augusti ska vi börja på valpkurs och det ser jag fram emot. Tills dess försöker vi så gott det går att fostra det lilla livet med kärlek och uppmuntran. Mötet mellan katt och hund är väl sisådär. Katten är tjurskallig och vill inte riktigt acceptera att en ny familjemedlem har flyttat in men det kommer väl eller så gör det inte det. Det får tiden utvisa.

Första veckan på semestern har vi tillbringat på underbara Orust. Vädret kunde varit bättre men vi ska inte klaga - det har i alla fall inte regnat på oss. Men vart är sommarvärmen, lata dagar vid stranden, salta bad, grillning i ljumna sommarkvällar ... inte här i all fall.

Efter två nätter på Vita Sandars Camping är vi åter tillbaka på Orust och det är supergott. Snart åker vi hemåt men innan dess en kort tur till Värmland innan besök väntar och uppladdning inför en helg med Bruce Springsteenkonsert i dagarna två.

Tjipp!

Inga kommentarer: