söndag 19 oktober 2008

Helgen

Helgen bara rusar iväg. Jag tycker bara det är måndag och fredag hela tiden.
I lördags åkte familjen en sväng till Stenungsunds Torg. Där skulle det vara lite barnaktiviteter såsom hoppborg, gratis åsneridning, Mumintrollet med mera. När vi väl kom dit tyckte vi inte det var så mycket att ha. Lilla skruttan låg gott i sin vagn och var lyckligt ovetande medans lilleman INTE var på så särskilt gott humör. Han ville inte rida på några åsnor (som faktiskt var väldigt gulliga ... hi, hi) och han ville inte hälsa på Mumintrollet. Efter att fått åka en liten racerbil blev han på bättre humör. 3 år och så mycket vilja. Jösses ....!
Söndagen vigde till barnkalas till våra vänners lilla tjej. 4-års kalas stod på schemat. Prinsen var så söt i sin skjorta och sina tuffa jeans. På kalaser bjöds det på korv med bröd, saft, kaffe till de vuxna, tårta och givetvis den traditionella fiskdammen. Barnen ställde sig väldigt organiserat och fint i ett led och väntade på sin tur att få fiska. Alla tyckte det var lika spännande.



Idag har det varit riktigt höstrusk. Vi har varit inne nästan hela dagen och tagit det lugnt. Jag håller på att sy en gympapåse till lilleman som han kan ha på "Bamsegympan". Nu har jag sytt min första applikation. Det blev helt ok faktiskt för att vara första gången. Bild kommer längre fram.

Inga kommentarer: