söndag 26 oktober 2008

Vintertid

Jaha, då var det dags att ställa om klockorna till vintertid. Idag har vi fått sova "en timme längre" men vet inte om det har gjort några underverk dirket. Ha, ha ...

Igår kväll hade vi grannarna på besök. Vi bjöd på lite att dricka och lite plock att äta. Det är himla mysigt att träffas och sitta och prata. Nu på höstkanten och när det går mot vintern så börjar folk att gå i ide och man ses nästan inte förrän det våras. Konstigt hur det är.
Hur som helst så satt vi uppe till efter midnatt - det händer inte alltför ofta i vårt hem med två små barn.

Lilleman tyckte det var jättespännande när grannarna kom in och han började fort visa vad han önskar sig av jultomten ur "Stora Leksaksboken". Sen fick de åka båt i soffan och gå och handla i köket. Jösses vilken fantasti de har. Älskade lilla kille!

Skruttan var så trött. Hon åt en flaska ersättning sen somnade hon som en stock, lyckligt ovetande att vi hade gäster i huset. :-)

Idag skall vi åka och hämta farfar på Orust. Han är snäll och erbjuder sig att vara hos oss i två, tre dagar för att hjälpa oss att spackla på övervåningen och den hjälpen tackar man ju inte nej till. Nu har vi som sagt gipsat färdigt så nu står spackling på schemat.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, nu har man ställt om klockan igen.
Tycker inte det var länge sedan man ställde klockan för sommartid.
Vad fort tiden går...
Kan tänka mig ni hade en trevlig kväll igår, och önskar dig en fin fortsatt dag.
Kram

Mita sa...

Var inne och läste lite om dig (er) tänk att få ha det så mysigt. Trevlig vecka