tisdag 4 augusti 2009

Camping och uppdatering

Då var man tillbaka efter campinglivet.

Första och enda natten i tältet blev på en liten camping utanför Hyltebruk. Supermysigt men tråkigt väder. Tältet gick lätt att smälla upp även om vi var lite stressade av två trötta barn som satt i bilen samt ett stort regnmoln som var på väg över oss. Vi klarade oss ganska bra från regnet tills natten då det fullkomligt ösregnade ... och inte lite heller.

Natten i tältet var mysig men svinkall så efter den natten blev det ingen mer tältnatt. Suck ...

Till Öland hyrde vi en husvagn, en Hobby 435. Helt OK och det kändes betydligt säkrare utifall det skulle bli skitväder. Veckan på Öland blev kanon! Goa vänner, god mat, trevliga campingplatser, mysiga utflykter till bland annat Långe Erik, Trollskogen och Källa Glassgård. Vi kunde inte haft det bättre ... jo, vädret kanske. Det skulle gärna fått vara lite varmare för min smak!

Nu är vi tillbaka på västkusten. Just nu befinner vi oss på landet och planerar att sova i sjöboden för första gången i år (för mig i alla fall). Solen skiner, äntligen och vi har varit ute en sväng med båten, käkat lunch i sjöboden och bara njutit.
Ikväll blir det ost, kex, rött vin och en vacker solnedgång tillsammans med lite krabbfiske med stora A.

Imorgon är det lillmans födelsedag. Han fyller 4 år. Jösses vad tiden går fort. Min älskade prins!!!

Lilla E går nästan hela tiden. Under veckan vi var på Öland fick hon två nya tänder och i förrgår lärde hon sig säga katt, "ka". Hi, hi ...

So long ... det var allt för nu!
Ha en go kväll i sommarsolen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi kommer och grattar lilla A imorgon. Kramar från mormor.